Okulumuz

Ev Okul Anaokulu Milli Eğitim Bakanlığına bağlı uzman eğitimci kadrosu ile 2009 yılından beri Kurtköy'de dört katlı binasında 3-6 yaş grubuna eğitim vermektedir.Okulumuzda Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim programı uygulanır.

Vizyonumuz

Bilgiyi ezbere dayalı değil araştıran, sorgulayan, yaparak ve yaşayarak edinen, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk İlke ve devrimlerine bağlı bireyler yetiştirmek.

Bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.